top of page

Jaguar 3.8S | 02-1966 | 29.474 Mijl | Verkocht

 

Bijzonder strakke links gestuurde Jaguar 3.8S van Februari 1966 met 4 versnellingen en overdrive.


Deze wegenbelastingvrije icoon is oorspronkelijk nieuw geleverd in Amerika. De kwaliteit van de carrosserie is uitzonderlijk hard gebleven.
Deze S-Type is voorzien van de bekende en zeer fijn rijdende 3.8 motor welke ook werd gebruikt in de E-Type. Doordat er technisch veel overeenkomsten zijn, rijdt deze S-type net zo comfortabel als de E-type.

 
Dit fraaie exemplaar is oorspronkelijk geleverd in "Gun Metal Grey" in combinatie met een wijnrood interieur.
Het interieur verkeert in zeer goede staat en is met behoud van karakter teruggebracht in optimale staat.

 

Om te voldoen aan de technische RDW-eisen, heb ik de techniek volledig laten controleren door jaguarspecialist G&G in Heinkenszand en daar waar nodig laten aanpassen om het fijne rijkarakter te behouden. 

Uiteraard zijn hierbij alle oliën en filters vervangen en zijn, zoals in de originele documentatie is beschreven, alle smeerpunten op authentieke wijze behandeld. 
Bovendien zijn in Amerika een aantal nieuwe onderdelen aangebracht zoals: volledig roestvrijstalen uitlaten, nieuwe schokbrekers en diverse nieuwe rubbers. 

Ondanks dat de "glansgraad" van de lak goed is, zijn er door de "tand des tijds" wat kleurverschillen. 
Wilt u de auto in concoursstaat verkrijgen dan is een nieuwe laklaag mogelijk. Uiteraard verzorg ik dit dan graag voor u.  M.I.C. werkt nauw samen met een specialist die bekend is met de restauratie van klassiekers. Het optimaliseren van de laklaag is in overleg en wordt apart in rekening gebracht.  

Wilt u direct genieten van een fijn rijdende klassieker met een karakteristiek uiterlijk, dan is de auto klaar voor gebruik.

 

Prijs: Verkocht
Inruilen doe ik graag en financiering is mogelijk.
Bouwjaar: 02-1966 - Mijlenstand: 29.474 - Kleur: Gun Metal Grey - Cilinderinhoud: 3.781 cc - Brandstof: benzine - Apk: 07-2016
Direct een afspraak maken? Dat kan via: 0629043757 of via e-mail: info@micmiddelburg.nl

 

Exterieur

Interieur

bottom of page