top of page
0EE02CBF-6DED-404A-82B8-04F16B4A909F.jpe

BEDRIJF

Graag wil ik ons even voorstellen

Wij zijn Michel en Joeke van Rheenen, de trotse eigenaren van

M.I.C. Exclusive: een klein RDW erkend bedrijf met een groot hart voor auto's.

Hoewel elke auto typische kenmerken heeft, zijn het vooral bijzondere auto's die een passionele aantrekkingskracht op mij uitoefenen. 

 

Onze auto's

Er zijn een aantal kenmerken waar ik mij bij het inkopen van een bijzondere auto door laat leiden. 

Auto's moeten een aantoonbare goede, actuele onderhoudshistorie hebben en je moet in één oogopslag kunnen zien dat er met zorg en passie mee is omgegaan. 

De auto's die ik verkoop zijn dan ook geen "doorsnee" auto's maar stuk voor stuk unieke, zeldzame of fraaie exemplaren en hebben een eerlijke en aantoonbare kilometerstand. 

Elke auto die ik inkoop moet aan deze eisen voldoen. Meestal vind ik na intensief zoeken een passende auto binnen Europa.

 

De zoektocht

Door mijn jarenlange inkoopervaring in onder andere Nederland, Italië, Frankrijk, Duitsland, Zweden, de Verenigde Staten, Zwitserland en Spanje, heb ik zeer betrouwbare contacten opgebouwd waardoor ik met een gerust hart de perfecte auto kan inkopen.

Deze contactpersonen controleren op locatie de auto van top tot teen en beoordelen of dit die ene auto is die ik zoek.

Zodra ik over alle relevante informatie beschik, laat ik de auto op transport zetten.

Zodra het exemplaar hier in Nederland is wordt vervolgens het onderhoud voor aflevering gepleegd. Daarna breng ik de auto naar mijn reconditioneringsspecialist welke de auto in optimale optische staat brengt.

Elke auto die ik importeer, wordt je kant-en-klaar aangeboden inclusief kenteken, apk en een servicebeurt. En natuurlijk in smetteloze staat! 

 

Autosalon

De auto's staan in Heinkenszand in onze sfeervol ingerichte autosalon.

Echter ontvangen wij je graag - uitsluitend op afspraak - , zodat wij optimale aandacht voor jou en de auto kunnen garanderen. 

Je kunt ons bereiken onder nummer 0629043757 (uitsluitend op afspraak)

Ik hoop dat wij je binnenkort mogen verwelkomen in Heinkenszand om je persoonlijk te helpen bij de aanschaf van jouw nieuwe auto!

Graag tot ziens,

       Michel & Joeke van Rheenen

f749858b-375d-4bc4-ab6d-fda756959825.JPG
bottom of page